Rucsacuri <30L

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

28 Produse

 • -30%
  Rucsac Ortovox Traverse 20 L - Mountain rose Rucsac Ortovox Traverse 20 L - Mountain rose

  Rucsac Ortovox Traverse 20 L - Mountain rose


  Special Price: 452,00 lei

  Regular Price: 645,00 lei

 • -10%
  Rucsac cu airbag Arva Reactor Ultralight 15 L - Gri Rucsac cu airbag Arva Reactor Ultralight 15 L - Gri

  Rucsac cu airbag Arva Reactor Ultralight 15 L - Gri


  Special Price: 2.394,00 lei

  Regular Price: 2.660,00 lei

 • -30%
  Rucsac Ortovox Traverse 20 L - Cengia Rossa Rucsac Ortovox Traverse 20 L - Cengia Rossa

  Rucsac Ortovox Traverse 20 L - Cengia Rossa


  Special Price: 452,00 lei

  Regular Price: 645,00 lei

 • -10%
  Rucsac Arva Rescuer Pro 25 L - Negru Rucsac Arva Rescuer Pro 25 L - Negru

  Rucsac Arva Rescuer Pro 25 L - Negru


  Special Price: 607,00 lei

  Regular Price: 675,00 lei

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

28 Produse

Rucsacurile cu volum de pana in 30L sunt recomandate pentru activitati outdoor de o zi (drumetii, ski, alergare, ciclism) ori ca si rucsacuri de oras sau de scoala.

Pentru o experienta confortabila pe munte este esential ca rucsacul sa fie confortabil de purtat, sa aiba toate functionalitatile potrivite tipului de activitate outdoor, iar dimensiunea rucsacului sa asigure transportul lucrurilor esentiale precum si a echipamentului necesar. 

Rucsacurile de alergare si ciclism trebuie sa fie fie usoare si compacte, compatibile cu sistemele de hidratare si sa permita pozitionarea ferma in timpul activitatilor desfasurate, prin folosirea chingilor, benzilor sau snururilor elastice de ajustare (ex: sistemul AVBS - pastreaza rucsacul asezat pe spate in timpul activitatilor intense: alergare, ski sau mountainbiking).

Rucsacurile de drumetie trebuie sa aiba sistem de ventilatie la nivelul spatelui, bretele captusite si respirabile, mai late in partea de sus si mai subtiri la subrat, bretele de piept si de talie, compartimente suficient de incapatoare pentru a depozita obiecte de stricta necesitate, imbracaminte de munte, hrana,  precum si buzunare laterale pentru termos sau bidon de apa sau diverse accesorii. 

Majoritatea rucscacurilor de drumetie sunt echipate cu chingi elastice pentru fixarea echipamentelor (piolet, bete de trekking, manusi, casca) si chingi de compresie, pentru echilibrarea optima a rucsacului atunci cand este mai putin incarcat.

Materialele din care este realizat un rucscac de drumetie, trebuie sa fie usoare, rezistente la intemperii si uzura. Cateva dintre materialele de foarte buna calitate sunt: Cordura®, material impermeabil HICOR 6.0 din Nylon, Nylon ROBIC®, Nylon 6.6, Poliamida(420D, 210D, 100D si 600D).Cataramele Duraflex si NIFCO si fermoarele YKK sunt durabile si de buna calitate.

Rucsacurile de scoala si de oras trebuie sa aiba o buna compartimentare pentru toate accesoriile de zi cu zi iar materialele trebuie sa aiba o buna rezistenta la abraziune si uzura.

Husa de ploaie poate fi inclusa, iar in cazul in care aceasta nu este inclusa in modelul preferat, este recomandata completarea rucsacului cu un astfel de accesoriu extrem de util pe timp de ploaie, sau ninsoare.

Magazinul ProAlpin te intampina cu rucsacuri de la urmatorii producatori: Deuter, Hannah, Ortovox, Thule, Arva, Pinguin, HaglofsVictorinox si Sea to Summit.