Rucsacuri <30L

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

3 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

28 pe pagina

3 Produse

Rucsacurile cu volum de pana in 30L sunt recomandate pentru activitati outdoor de o zi (drumetie, ski, alergare, ciclism) si ca rucsacuri de oras sau de scoala.

Materialele trebuie sa fie usoare si rezistente Cordura®, material impermeabil HICOR 6.0 din Nylon, Nylon ROBIC®, Nylon 6.6, Poliamida(420D, 210D, 100D si 600D), catarame Duraflex si NIFCO, fermoare YKK.

Rucsacurile de alergare si ciclism trebuie sa fie compatibile cu sistemele de hidratare si sa permita pozitionarea ferma in timpul activitatilor desfasurate, prin folosirea chingilor, benzilor sau snururilor elastice de ajustare (ex: sistemul AVBS - pastreaza rucsacul asezat pe spate in timpul activitatilor intense: alergare, ski sau mountainbiking).

Rucsacurile de scoala si de oras trebuie sa aiba o buna compartimentare pentru toate accesoriile de zi cu zi si materialele trebuie sa aiba o buna rezistenta la abraziune - toate cele enumerate mai sus.

Husa de ploaie poate fi inclusa, iar in cazul in care aceasta nu este inclusa in modelul preferat, este recomandabil sa completati rucsacul cu un astfel de accesoriu de maxima importanta.

Magazinul ProAlpin te intampina cu rucsacuri de la urmatorii producatori: Deuter, Hannah, Pinguin, Victorinox si Sea to Summit.