Rucsacuri <30L

Rucsacurile cu volum de pana in 30l sunt recomandate pentru activitati outdoor de o zi (drumetie, ski, alergare, ciclism) si ca rucsacuri de oras sau de scoala.

Prima regula in alegerea unui rucsac este potrivirea sau ajustabilitatea in functie de inaltimea utilizatorului. Daca rucsacul nu se potriveste sau nu se poate ajusta pe  lungimea spatelui, greutatea va fi distribuita ineficient si vei simti disconfort iar in timp va afecta sanatatea spatelui.

Materialele trebuie sa fie usoare si rezistente (Cordura®, Nylon 210D Velocity420D Velocity840D Ballistic70D Ripstop Poliester 600D, 900D, fermoare YKK. cataramele Duraflex)

Rucsacurile de alergare si ciclism trebuie sa fie compatibile cu sistemul de hidratare, si sa permita pozitionarea ferma in timpul activitatilor desfasurate, prin folosirea chingilor, benzilor sau snururilor elastice de ajustare. (ex: Bergans RS3™ Stability Ssystem - tehnologie brevetata folosita in rucsacii sport care pastreaza rucsacul asezat pe spate in timpul activitatilor intense: alergare, ski sau mountainbiking.

Rucsacurile de scoala si de oras trebuie sa aiba o buna compartimentare pentru toate accesoriile de zi cu zi, bretelele captusite, materialele trebuie sa aiba o buna rezistenta la abraziune (Cordura 500D, Nylon 420D, 840D Balistic, Poliester 600D, 900D)

Husa de ploaie poate fi inclusa iar in cazul in care aceasta nu este inclusa in modelul preferat, este recomandabil sa completati rucsacul cu un astfel de accesoriu de maxima importanta.

Te asteptam in magazinele ProAlpin, pentru a te ajuta in alegrea rucsacului potrivit de la unul dintre urmatorii producatori: Bergans of Norway, Hannah, Sea To Summit si Pinguin.