Rucsacuri de munte 50L - 70L

Rucsacurile de 50-70l sunt rucsacuri pentru drumetii, trekking, backpacking pentru 2-5 zile, putand fi folosite chiar si in ture mai lungi de 5 zile in sezonul cald.

Pentru aceasta categorie ne vom asigura ca centura lombara este captusita cu materiale care sa previna aparitia leziunilor sau disconfortului in zona de contact.

Posibilitatea de ajustare in functie de inaltime este si ea o caracteristica esentiala.

Nu trebuie sa lipseasca nici chingile de compresie care vor ajuta la stabilizarea centrului de greutate. De asemenea, compatibilitatea cu sistemele de hidratare de tip Camelback sau Source, reprezinta o caracteristica de dorit.

Accesul dublu la compartimentul principal prin partea frontala, laterala sau de jos, ne va usura eforturile atunci cand dorim sa avem acces la echipamentul aflat la jumatatea sau la baza rucsacului. Compatib

Impartirea spatiului util este de regula una simpla: compartiment principal, capac detasabil cu buzunar cu fermoar, compartiment dedicat pentru sacul de dormit, buzunare laterale din plasa sau cu inchidere cu fermoar, buzunare pe centura lombara pentru chei, telefon mobil, etc.

Printre materialele folosite vom gasi urmatoarele: Cordura®, Nylon (210D Velocity, 420D Velocity, 840D Ballistic, 70D Ripstop), Poliester ( 600D, 900D), fermoare YKK.

La ProAlpin, gasesti rucsacuri de 50-70l din materiale usoare si rezistente, cu ajustabilitate in functie de inaltimea utilizatorului de la urmatorii producatori: Bergans Of Norway, Sea to Summit si Pinguin.

Te asteptam in magazinul nostru din Brasov si in magazinul online https://www.proalpin.ro