Rucsacuri alergare si ciclism

    Momentan nu există produse în această categorie.


Rucsacurile de alergare si ciclism sunt rucsacuri mici, compacte, usoare, cu un design ergonomic si functionalitate potrivite intensive.

Materialele folosite trebuie sa fie usoare iar accesorizarea trebuie sa includa buzunare pentru batoane proteice sau geluri energizante, cu dispunere la indemana in zonele cu acces rapid.

Alte caracteristici esentiale sunt : compatibilitatea cu sistemul de hidratare si chingile / curele de stabilizare (lombara si la piept), pentru pastrarea pozitiei rucsacului in timpul executarii miscarilor uzuale acivitatilor de alergare si ciclism.

La ProAlpin gasesti rucsacuri de alergare si ciclism care intrunesc caracteristicile esentiale acestei categorii de rucsacuri.

Gama Rondane de la Bergans te intampina cu variantele de 6l, 12l si 18l, toate prevazute cu sistem de hidratare de 2l inclus, acesta fiind furnizat de catre Source – un producator recunoscut pentru produsele sale de exceptie.

Rucsacurile de alergare si ciclism de 6l, 12l si 18l de la Bergans vin cu sistemul RS3™ (Rock Steady Stability System) un sistem de stabilizare care asigura pastrarea in pozitie a rucsacului indiferent de intensitatea si amplitudinea miscarilor.

Materialul folosit este Nylon 210D Velocity si are insertii de elemente reflectorizante pentru vizibilitate pe timpul noptii.

Te asteptam atat in magazinul online ProAlpin cat si in cel fizic din Brasov, pentru a te ajuta in alegerea rucsacului de alergare si ciclism, potrivit pentru tine.