Rucsacuri alergare si ciclism

Momentan nu exista produse care sa corespunda criteriilor selectate. Puteti vizualiza mai jos o parte dintre brandurile recomandate.

Rucsacurile de alergare si ciclism sunt rucsacuri mici, compacte, usoare si cu un design ergonomic.

Materialele folosite trebuie sa fie usoare, iar accesorizarea trebuie sa includa buzunare pentru batoane proteice sau geluri energizante, cu dispunere la indemana in zonele cu acces rapid.

Alte caracteristici esentiale sunt: compatibilitatea cu sistemele de hidratare si chingile / curele de stabilizare (lombara si la piept), pentru pastrarea pozitiei rucsacului in timpul executarii miscarilor uzuale acivitatilor de alergare si ciclism.

La ProAlpin gasesti rucsacuri de alergare si ciclism care intrunesc caracteristicile esentiale acestei categorii de rucsacuri.

Deuter te intampina cu variantele de 16L, toate compatibile cu sistemele de hidratare, folosesc ca materiale - o fibra sintetica foarte rezistenta la abraziune, un design in forma de V si bretele anatomice pentru o mobilitate excelenta.

Hannah va ofera rucsacurile de 10-15L prevazute un sistem de hidratare inclus de 1L si cu AIR Vent Back System care asigura o buna ventilare.

Rucsacurile de la Pinguin vin cu un sistem spate confortabil AVBS foarte bine ventilat, compatibile cu sistemele de hidratare, bretele anatomice cu sistem de inchidere reglabil pe bust si cu un volum de 19L.