Rucsacuri de bicicletă

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

13 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

13 Produse

Rucsacul de bicicleta este foarte util in iesirile pe doua roti, oferindu-ti spatiul necesar pentru mancare, apa, kitul de reparatii si cel mai important, nu iti tine mainile ocupate.

Pentru iesirile scurte, poti alege un rucsac cu sistem de hidratare inclus sau poti opta pentru un rucsac lombar – aceasta din urma fiind o varianta compacta care iti ofera spatiul necesar pentru telefon, chei, apa si accesoriile esentiale.

Daca iti doresti sa explorezi un traseu mai lung, poti opta pentru un rucsac cu volum intre 20-30L, compatibil cu sistemele de hidratare si cu suficient spatiu pentru mancare, kit de reparatii, haine suplimentare precum tricou de schimb, un fleece/softshell si/sau un hardshell.

Indiferent de nevoile tale, la ProAlpin gasesti rucsacuri de bicicleta, atat in varianta lombara cat si in cea clasica.

Rucsacurile lombare de la Pinguin si Thule sunt disponibile in variante cu volum intre 2-6 L si pot fi folosite cu succes ca rucsacuri de bicicleta. Se ataseaza in zona lombara, lasandu-ti spatele liber si nu e nevoie sa le detasezi pentru a avea acces rapid la buzunare.

Rucsacurile de la Hannah de 10L si 15L sunt un camarad de nadejde in turele de biking sau in drumetiile scurte. Acestea vin cu un sistem de hidratare inclus de 1L si cu AIR Vent Back System care asigura o buna ventilare.

Rucsacurile de bicicleta Thule se remarca prin sistemul ReTrakt, cu tuburi magnetice, care asigura transportul lichidului de hidratare si care se retrag automat, fara a incomoda in timpul deplasarii. Sunt rucsacuri cu accesibilitate foarte usoara, design compact, centru de greutate jos, stabil, spate ventilat, suport lombar lat care ofera stabilitate ridicata pe teren accidentat si sunt realizate din material usor si rezistent la uzura.