Rucsacuri de bicicleta

    Momentan nu există produse în această categorie.


Rucsacul de bicicleta este foarte util in iesirile pe doua roti, oferindu-ti spatiul necesar pentru mancare, apa, kit-ul de reparatii si cel mai important, nu iti tine mainile ocupate.

Pentru iesirile scurte, poti alege un rucsac cu un volum de pana la 18l, cu sistem de hidratare inclus sau poti opta pentru un rucsac lombar – aceasta din urma fiind o varianta compacta care iti ofera spatiul necesar pentru telefon, chei, apa si accesoriile esentiale.

Daca iti doresti sa explorezi un traseu mai lung, poti opta pentru un rucsac cu volum intre 20-30 de l, compatibil cu sistem de hidratare si cu suficient spatiu pentru mancare, kit de reparatii, haine suplimentare precum tricou de schimb, un fleece/softshell si/sau un hardshell.

Indiferent de nevoile tale, la ProAlpin gasesti rucsacuri de bicicleta, atat in varianta lombara cat si in cea clasica.

Rucsacurile lombare de la Bergans sunt disponibile in variantele de volum de 3l, 6l, 10l, 11l si 12l si por fi folosite cu succes ca rucsacuri de bicicleta. Se ataseaza in zona lombara, lasandu-ti spatele liber si nu e nevoie sa le detasezi pentru a avea acces rapid la buzunare.

In gama Rondane de la Bergans, avem rucsacuri cu sistem de hidratare Source inclus pentru rucsacurile de 6l, 12l si 18l. Tot la aceste modele, beneficiezi de RS3 (Rock Steady Stability System) un sistem de stabilizare care asigura pastrarea in pozitie a rucsacului indiferent de intensitatea si amplitudinea miscarilor din activitatile desfasurate: alergare, ski, mountain biking, etc.

Variantele de 28l si 30l din gama Rondane iti ofera mai mult spatiu pentru a acoperi ture lungi si sunt compatibile cu sistemele de hidratare.

Te asteptam la ProAlpin pentru a-ti gasi rucsacul de bicicleta potrivit – un companion de nadejde in iesirile tale pe doua roti.