Rucsacuri de scoala / oras

    Momentan nu există produse în această categorie.


Rucsacurile de scoala / oras sunt rucsacuri compacte, cu volum mediu de 20 l, ajungand pana la cel mult 30-32 l, cu o compartimentare ce permite transportul lucrurilor esentiale pentru mersul la scoala sau in oras.

Pentru categoria rucsacurilor de scoala, magazinul ProAlpin va pune la dispozitie gama 2 GO de la Bergans, in variantele de 24l si 32l, precum si modelul Metro de 32l.

Rucsacurile Bergans 2 GO sunt construite pe sistemul QuickAdjust™II care ajuta la distribuirea corecta a sarcinii.

Materialele heavy-duty si ajustabilitatea in functie de inaltime, fac din rucsacul Bergans 2 GO o investitie inteligenta. Rucsacul poate fi ajustat in functie de inaltime, tinand atfel pasul cu cresterea copilului.

Varianta de 24l permite ajustarea pentru inaltimi intre 110-150 cm iar varianta de 32l permite ajustarea pentru inaltimi de 125-195 cm, acoperind efectiv parcursul scolarului din scoala primara, prin etapa gimnaziala si pana in liceu (inclusiv). Modelul Metro 32l este prevazut si el cu aceeasi ajustabilitate pe inaltimile cuprinse intre 125-195 cm.

Ambele modele dispun buzunar principal compartimentat pentru diverse accesorii si cu spatiu pentru laptop, caiete A4 si alte rechizite. Baza este intarita pentru protejarea cartilor iar pentru protectia impotriva precipitatiilor, rucsacul 2 GO vine cu husa de ploaie inclusa in buzunarul lateral dedicat.

Pentru un plus de siguranta, atat rucsacul 2 GO cat si husa de ploaie inclusa au elemente reflectorizante pentru o buna vizibilitate in conditii de luminozitate redusa.

Pentru oras avem modelele Knekken II de 12 l, Oslo de 17 l, Bergen de 18 l, Vestmarka de 19 l, Bygdin de 25 l si Hugger de 30 l, varianta Hugger fiind de fapt un rucsac all around ce poate fi utilizat nu doar in oras dar si in drumetii sau ture de bicicleta.

De asemenea, si modelele Vestmarka si Bygdin se preteaza pentru uzul in afara orasului, in special pentru evadarile in natura precum drumetiile de 1 zi.

Pentru uzul preponderent in mediul urban office, exista modelul Bergans Switch, care poate fi convertit rapid in rucsac sau in geanta. Dispune de un compartiment special pentru laptop plus compartimentare interna pentru agenda, chei, telefon si diverse alte accesorii si gadget-uri.

Construite din materiale de calitate superioara, cu fermoare YKK si design ergonomic, rucsacurile de scoala si de oras de ProAlpin nu te vor dezamagi.