Rucsacuri de școală / oraș

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

Produse 1 la 28 din 44 total

  1. 1
  2. 2
Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

Produse 1 la 28 din 44 total

  1. 1
  2. 2

Rucsacurile de scoala / oras sunt rucsacuri compacte, cu volum mediu de 20L, ajungand pana la cel mult 30L, cu o compartimentare ce permite transportul lucrurilor esentiale pentru mersul la scoala sau in oras.

Pentru categoria rucsacurilor de scoala, de oras sau de calatorie magazinul ProAlpin va pune la dispozitie variantele de 8L, 16L, 20L precum si modelul Touring de 25L.

Rucsacurile Victorinox au o compartimentare si organizare multifunctionala, functionalitate impecabila pentru a impacheta ergonomic toate lucrurile esentiale de calatorie, fiind potrivit atat ca rucsac de calatorie cat si ca rucsac de laptop, cu utilizare in mediul urban, la serviciu sau scoala. 

Calatoreste cu incredere stiind ca rucsacul tau este echipat pentru orice: protectie captusita si moale pentru a proteja de zgarieturi un laptop de 16  inch  sau tableta, fermoare rezistente care ofera un plus de siguranta lucrurilor transportate in rucsac, protectie la apa si intemperii.

Fiecare colectie de rucsacuri Victorinox este conceputa pentru a satisface un set unic de nevoi si preferinte de stil. Fiecare rucscac Victorinox este gandit ca instrument esential pentru calatorii ocazionale sau insotitor perfect in aventurile de zi cu zi. Indiferent de provocarile pe care le aduce ziua, ca student, profesionist in afaceri ori pasionat de drumetii si sport, colectia de rucsaci Victorinox ofera solutia perfecta de calatorie.