Sisteme de hidratare

Momentan nu exista produse care sa corespunda criteriilor selectate. Puteti vizualiza mai jos o parte dintre brandurile recomandate.

Hidratarea in timpul activitatilor fizice este vitala pentru buna functionare a organismului.

Sistemul de hidratare este un accesoriu foarte util pentru hidratarea organismului in timpul drumetiilor si alergarilor in aer liber. Majoritatea rucsacilor de alergare si ciclism sunt compatibili cu sistemele de hidratare. Sistemele de hidratare au un orificiu in partea superioara pentru furtun si un sistem de prindere al recipientului in interiorul rucsacului.

Cele mai importante caracteristici ale sistemelor de hidratare:

• recipientele de hidratare au, in general, capacitati intre 1L si 3L;
• sistemele de hidratare de calitate nu contin BPA si PVC;
• includ un sistem pentru prevenirea scurgerilor printr-o supapa de inchidere automata;
• au forma anatomica care pastreaza stabila greutatea apei, aproape de corp;
• exteriorul rezervorului este gradat.

La ProAlpin gasesti sistemele de hidratare Hydrapak si Pinguin in variantele de de la 1.5L la 3L, fiind perfecte pentru toate activitatile in aer liber.

Sistemele de hidratare Hydrapak au un rezervor de hidratare durabil, flexibil si etans cu capacitati de 1.5L si 2L. Au o deschidere larga pentru o alimentare usoara cu apa, se curata usor fiind complet reversibile (se pot intoarce pe dos), rezervoarele pot fi congelate, se potrivesc bine in majoritatea rucscacurilor si au o greutate situata intre 125g - 160g.  Materialele folosite nu retin mirosuri, si nu contin BPA sau PVC.

Sistemele de hidratare Pinguin sunt fabricate din plastic, cu strat interior antibacterian, rezistent, fara miros sau gust de plastic, rezervoarele au capacitati de 1.5L, 2.5L si 3L, furtunul este fabricat din poliuretan termoplastic, iar mustucul se poate bloca pentru a preveni scurgerea involuntara.
Sistemul de hidratare are doua orificii pentru atasarea rezervorului in interiorul rucsacului, un maner pentru o manevrare mai usoara, este usor de curatat sau de umplut avand un orificiu de 78 mm si o greutate redusa.