Sac de dormit Pinguin Tramp PFM - Petrol

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Sac de dormit Pinguin Tramp PFM

Sac de dormit cu greutate redusa, potrivit pentru vara. Este usor, compact, ideal pentru ture montane, camping, excursii cu rulota, excursii cu bicicleta.

Materialul exterior este realizat cu ajutorul tehnologiei ClimaControl, nu permite evacuarea aerului cald, dar in acelasi timp permite aerisirea si evacuarea umiditatii din interior. Aceasta tehnologie include si un tratament hidrofob pentru ca in mediu umed interiorul sacului sa ramana uscat. Acest material este usor, placut la atingere si compresibil.

Izolatia termica este TermicFibre PFM 1x100 g/cm2.

Fermoarul dublu sens are cheita dubla, care se inchide si din afara si din interior. Este prevazut cu banda cu scai pentru asigurare impotriva deschiderii accidentale in timpul somnului. Ofera posibilitatea de a deschide sacul de dormit si in partea de jos, pentru reglarea temperaturii interioare. Este prevazut cu protectie pentru izolare termica mai buna si doua benzi pe ambele parti, pentru evitarea posibilitatii de agatare.

  • Buzunarul interior este conceput pentru lucrurile de valoare.
  • Agatatoare plasate pe partea de jos a sacului de dormit pentru aerisire sau depozitare.
  • Sac de compresie prevazut cu chingi, trident si catarame cu care se poate reduce volumul unui sac de dormit cu aprox. 35 %.

Thermicfibre PFM – Microfibre din Polyester, combina capacitatea de respirabilitate cu compresibilitate si in acelasi timp pastreaza greutatea redusa.

Datorita proprietatilor elastice, aceste fibre se remarca prin faptul ca, dupa desfacerea sacului de dormit, isi redobandesc volumul initial, umpland spatiul dintre camerele de aer ale sacului de dormit. Un strat foarte subtire de silicon este aplicat pe aceste fibre, care ajuta la fixarea perfecta a acestora si reduce posbilitatea de frecare intre ele. Aceasta asigura izolare termica maxima si durabilitatea sacului.

Specificatii

Producator Pinguin
Greutate (kg) 0.9000
Temperaturi Confort: 11° C
Limită: 7° C
Extrem: -5° C
Temperatura confort 0° C - 10° C
Umplutura ThermicFibre PFM 1x100 g/m2
Forma sac de dormit Mumie
Material interior Poliester Micro Lite
Material exterior Poliester DWR Clima Control
Sac de compresie Da
Culoare Albastru
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Produse similare

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5