Accesorii saci de dormit

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

7 Produse

Position
Set Descending Direction

28 pe pagina

7 Produse

 Sacul de dormit este un accesoriu supus uzurii in mod inevitabil. Durata de viata a unui sac de dormit poate fi extinsa nu doar prin respectarea instructiunilor de intretinere (spalare cu detergent tehnic, uscare coresunzatoare, pastrare / depozitare adecvata) dar si cu ajutorul diverselor accesorii precum: husa de pastrare, sacul de compresie, linerele (lenjeria pentru sacul de dormit), incalzitorul cu puf pentru picioare, kiturile de reparatie.

 Husa de pastrare - sacul in care se pastreaza sacul de dormit atunci cand nu este in uz, foarte importanta mai ales in cazul sacilor de dormit cu puf.

 La ProAlpin vei gasi sacul de depozitare de tip mesh de la Sea to Summit sau sacul de depozitare din bumbac de la Warmpeace.

Sacul de compresie  Warmpeace – un accesoriu esential pentru transportul sacului de dormit in timpul turelor. Acesta ajuta la compresia sacului cu ajutorul chingilor de compresie atasate in exterior, reducand considerabil volumul sacului de dormit, fiind astfel mai usor de transportat. De asemenea, protejeaza sacul de uzura, agatare, frecare in timpul transportului in rucsac sau in afara rucsacului.

La interior se poate folosi un liner, efectiv o lenjerie pentru sacul de dormit aceasta avand mai multe avantaje: aduce un plus de confort termic, preia umiditatea, previne murdarirea sacului. Linerele pot fi din matase, bumbac, lana merinos sau amestec al acestor fibre naturale cu fibre sintetice.

Incalzitorul cu puf pentru picioare WarmPeace este un sac termic, utilizatabil in sacul de dormit, cu umplutura din puf de rata 90/10, 600 cuin, care ofera confort maxim, incalzeste si mentine caldura la picioare. Poate fi folosit ca si perna.

Pentru cazurile extreme, se poate folosi folia de supravietuire sau termo bivuacul, atunci cand sacul este depasit de situatie din punct de vedere termic.

Daca sacul este perforat sau sfasiat, se poate repara rapid cu un kit de reparatie autoadeziv precum kitul de reparatii Tear Aid A – o banda adeziva transparenta pentru reparatii definitive.