Hamac pentru camping si accesorii hamac

Pozitie
Set Descending Direction

Grid List

28 pe pagina

4 Produse

Pozitie
Set Descending Direction

Grid List

28 pe pagina

4 Produse

Hamacul este un accesoriu foarte util pentru relaxarea in natura, usor de transportat si cu o instalare foarte simpla. 

ProAlpin iti ofera hamace de la Balanganel si Sea To Summit in variantele standard, lightweight si ultralight.

Producatorul Balanganel vine cu doua modele de hamace disponibile intr-o varietate de culori, recomndate astfel:

"Modelul Haam e făcut dintr-un material ușor elastic plăcut la atingere, care ia forma corpului cånd lenevești în el, făcåndu-l mult mai confortabil. Il recomandăm pentru una, doua sau trei persoane de lenevit în parc, în curte sau acasă.

Modelul Maac e făcut dintr-un material mai subțire și rigid, avånd avantajul că odată stråns ocupă mult mai puțin spațiu și este mult mai ușor. Îl recomandăm pentru una sau doua persoane, de mers la munte, sau atunci cånd spațiul de transport este limitat."

Daca iti doresti un hamac mai usor, iti recomandam sa iti indreti atentia catre Sea To Summit unde vei gasi variantele Pro Single de 360g si Pro Double de 450g cu sustinerea unei greutati de  pana la 180 kg. realizate din nailon 70D Ripstop.

Daca iti doresti o varianta ultralight, modelul Ultralight de la Sea To Summit din material nailon 66 cu monofilament si cu o greutate de 155g se incadreaza exact in aceasta categorie.

De asemenea, iti oferim si accesorii pentru hamac, precum chingile de suspensie si protectiile de copac de la Sea To Summit.

Te asteptam in magazinele ProAlpin din Brasov si Sibiu dar si in magzinul online pe https://www.proalpin.ro.