Saci de dormit de iarnă, 2-3 sezoane sau vară. Saci de dormit cu puf și saci de bivuac - Producator: Pinguin

Momentan nu exista produse care sa corespunda criteriilor selectate. Puteti vizualiza mai jos o parte dintre brandurile recomandate.

Pinguin este un brand de origine ceha, a carui istorie dateaza inca din 1989 cu produse de camping si echipament specializat outdoor.

Inca de atunci produsele au fost testate prin expeditii montane la altitudini inalte si prin intermediul clientilor. Astfel, au aparut noi modele, a sporit performanta, confortul si siguranta acestor produse de la an la an. Mii de oameni multumiti din intreaga lume apreciaza brandul Pinguin pentru calitate, inovatie si tehnologii de ultima ora!

Corturile Pinguin sunt testate, imbunatatite si performante disponibile intr-o gama extrem de variata, de la cele de expeditie pana la corturi de familie

Sacii de dormit Pinguin au capatat notorietate de-a lungul timpului si sunt recomandati pentru calitate, confort si design. Acestia au o constructie speciala pentru conditii extreme dar si pentru conditii normale de utilizare.

Imbracamintea Pinguin, foloseste membrane si tehnologii de utlima ora din domeniul Oudoor. Acestea au fost dezvoltate si testate de companie pentru a creste calitatea si functionalitatea acestor produse.

Rucsaci Pinguin, extrem de apreciati pentru functionalitate si calitatea materialelor. Disponibili intr-o gama larga de utilizare, de la oras, scoala, sport pana la activitati de munte de 1 sau mai multe zile.