Saltea autogonflabila Pinguin Nomad 50

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Aceste saltele ar trebui sa fie intotdeauna la indemana, cand dormiti in cort. Aveti nevoie de izolare sub sacul de dormit, oricat de performant ar fi. Cand dormiti in sac, partea de jos este compresat de corpul dumneavoastra, practic nu mai exista perne de aer, care sa izoleze. De aceea aveti nevoie de saltele, care nu se compreseaza sub greutatea corpului, lasand loc aerului, intre bulele spumei.

Interior: Saltelele autogonflabile au spuma de poliuretan in interior. Porii deschisi capteaza aerul, asigurand astfel izolarea. Spuma isi mentine forma, nu se deformeaza nici dupa utilizare frecventa.

Constructia : Saltelele autogonflabile difera intre ele, nu numai prin forma sau materialul exterior, dar si in constructia interioara a spumei PU. Datorita constructiei interioare aceste saltele au greutate diferita si calitate de izolare diferite. Constructia fara canale garanteaza o calitate de izolare foarte buna.

Laminare: Pentru evitarea scaparii aerului prin materialul exterior, este laminata cu o membrana intre spuma si materialul exterior.

Utilizarea spumei de poliuretan cu membrana laminata este combinatia cea mai buna posibila de pe piata. suprafata rezistenta la apa rezistent ideal pentru camping, ture montane, excursii sac de transport inclus kit de reparatii de urgenta inclusa suprafata reliefata

greutate: 1.65 kg

 

Specificatii

Producator Pinguin
Greutate (kg) 1.6500
Umplutura spuma poliuretan
Material interior Poliester Laminat
Material exterior Poliester Laminat
Husa DA
Dimensiune (cm) 198 x 63 x 5 cm
Material Poliester Laminat
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5