Sponser Activator 200 - Cola / Lemon

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

Cofeina sub forma libera si pe baza de extracte din plante pentru antrenament si competitie. Cofeina contribuie la o mai buna performanta in anduranta si ajuta la cresterea atentiei si a concentratiei.
Cofeina este folosita in sport de peste 100 de ani. Incepand de prin anii "70 se fac studii legate de efectele cofeinei in cresterea performantei sportive. Studii recente demonstreaza eficacitatea cofeinei ca supliment care favorizeaza performanta (sursa: www.antidoping.ch).

ACTIVATOR contine 200mg de cofeina din guarana, mate si ceai verde in combinatie cu cofeina naturala pura. Combinatia diferitelor surse de cofeina asigura un efect stimulant si revigorant pe termen scurt si lung. Potrivit pentru sporturi care necesita abilitati crescute de concentrare si coordonare, de exemplu sporturi cu balon, arte martiale. Dar, ACTIVATOR este folosit cu succes si de sportivii de anduranta. Alergatori, triatlonisti si ciclisti folosesc ACTIVATOR ca "incarcatura exploziva" in fazele finale ale eforturilor de anduranta.

Pentru ca in viata obisnuita apare intr-o gama larga de produse, Agentia Mondiala Anti-Doping a eliminat cofeina de pe lista substantelor interzise incepand cu 01 ianuarie 2004, deci:
Risc doping zero!


Avantaje:
Gama eficienta de efecte, datorita continutului ridicat de cofeina
Usor de utilizat
Gust bun

Utilizare:
Se ia o fiola cu 1 ora inainte sau in timpul activitatii fizice. In timpul eforturilor de anduranta luati o alta fiola dupa 3 ore de efort. Pentru un efect optim al fiolelor de ACTIVATOR se recomanda ca inainte de efort cu 5 zile sa se renunte la consumul de bauturi si alimente care contin cofeina.

1 cutie contine 30 fiole

Atentionare
ACTIVATOR nu este indicat persoanelor sensibile la cofeina, femeilor gravide si copiilor. Cofeina nu trebuie luata in acelasi timp cu suplimentele de creatina, efectul de crestere a performantei generat de creatina va fi diminuat.

Specificatii

EAN 7611174175185
Producator Sponser
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5