Sponser COMPETITION Sport Drink 60g

Acest produs este momentan indisponibil.

Descriere

SPONSER COMPETITION este o bautura sportiva fara aciditate (hipotonica), pentru nevoi energetice crescute. Produsa din 8 tipuri de carbohidrati cu indici glicemici diferiti si un continut important de minerale. Datorita compozitiei sale speciale si a gustului neutru sau usor aromat, COMPETITION are un pH neutru si este usor digerabila chiar si in concentratii mari.
Imbogatit cu electroliti: sodiu, calciu, magneziu, potasiu, si clor. Calciu joaca un rol important in metabolismul energetic si in asociere cu magneziu si potasiu contribuie la o functionare normala a muschilor.
Bautura sportiva ideala pentru sustinerea performantei in timpul eforturilor de anduranta dar si pentru rehidratare dupa activitatiile fizice. COMPETITION se concentreaza asupra rolului esential al unei bauturi sportive - rehidratare optima cu un aport energetic maxim.

AVANTAJE:
Bautura pentru competitii, pH neutru, fara aciditate, cu gust usor aromat sau neutru.
Amidon macromolecular hidrolizat cu osmolaritate extrem de scazuta.
Isomaltoza (glucoza+fructoza) si trehaloza (glucoza+glucoza) asigura o crestere lenta a nivelului glicemiei si al insulinei in sange in comparatie cu alte tipuri de carbohidrati.
Ramane o bautura hipotonica (240 mOsm) chiar si la o concentratie de 100g de pudra la 1000ml lichid.

UTILIZARE:
Bautura sportiva pentru cele mai inalte nevoi de energie si cu asimilare extrem de buna. Poate fi folosita si pentru incarcare cu carbohidrati (carboloading).

Specificatii

EAN 7611174082223
Producator Sponser
Garantie tehnica (comerciala) 1 an
Garantie de conformitate 2 ani

Adauga un review

Cum apreciezi acest produs?

Calitate produs 0 din 5
Pret produs 0 din 5
Servicii ProAlpin 0 din 5