Utilizarea site-ului

Site-ul www.proalpin.ro, denumit in continuare si “ProAlpin”, este detinut si administrat de  societatea ALPIN BOX S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: adresa sediu social str. Tudor Vladimirescu, Nr. 50, loc. Cristian, jud. Brașov, Reg. Com. J8/2307/05.07.2019, CUI: RO41358554, ALPHA BANK ROMANIA, IBAN: RO59BUCU1141304267132RON, Capital social: 200 lei.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.proalpin.ro implica citirea, intelegerea si acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

S.C. ALPIN BOX S.R.L. isi rezerva dreptul de a aduce modificari si actualizari ale site-ului si ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. S.C. ALPIN BOX S.R.L.  isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

S.C. ALPIN BOX S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga S.C. ALPIN BOX S.R.L. la nici o actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre S.C. ALPIN BOX S.R.L. prin intermediul ProAlpin pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre consultantii de vanzari ProAlpin.

Continuarea utilizarii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

 

Limitarea accesului la site

Utilizatorii site-ului ProAlpin pot si sunt incurajati sa lase comentarii si alte comunicari pe site, sa transmita sugestii, intrebari sau sa solicite informatii, atata timp cat limbajul utilizat este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este: obscen, illegal, amenintator, defaimator si nu incalca drepturile de proprietate intelectuala. De asemenea, continutul nu include virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu ProAlpin, respectiv nu sunt e-mailuri in masa sau alta forma de spam.

Persoanele care utilizeaza continut tendentious, adrese de e-mail false, transmit mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice, sau in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. 

ProAlpin nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari. ProAlpin isi rezerva dreptul de a afisa sau nu, respectiv de a sterge orice informatie electronica care nu corespunde normelor mentionate mai sus.

In cazul mentiunilor si comentariilor aprobate pe site,  replici sau recenzii etc, formulate de utilizatorii site-ului, se considera ca respectivul utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda ProAlpin dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

Tot continutul site-ului www. proalpin.ro este proprietatea S.C. ALPIN BOX S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. ALPIN BOX S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, se pedepseste conform legislatiei in vigoare. ProAlpin este marca inregistrata a S.C. ALPIN BOX S.R.L. atestate prin Certificat de Inregistrare a Marcii nr. 123264.

Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la contact@proalpin.ro

S.C. ALPIN BOX S.R.L. poate oferi utilizatorilor printr-un acord scris, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica punctual pentru elementele specificate in scris, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului ProAlpin.

 

Confidentialitate

S.C. ALPIN BOX S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; ProAlpin si S.C. ALPIN BOX S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei.

 www.proalpin.ro si S.C. ALPIN BOX S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs. de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.proalpin.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.proalpin.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic  sau e-mail. Toate mesajele comerciale pe care le primiti din partea magazinlui ca urmare a abonarii dvs. la newsletter au in partea de jos optiunea de "dezabonare".  Va incurajam sa o folositi in caz ca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje dar vreti sa va pastrati contul activ. 

Marcarea mesajelor email cu eticheta "SPAM" de catre clienti, atrage automat si stergerea contului de client de pe ptoalpin.ro impreuna cu toate beneficiile asociate acestuia. Odata sterse, aceste informatii nu se mai pot recupera. 

S.C. ALPIN BOX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru sau din pricina actiunilor unor terte persoane.

Prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul ProAlpin, utilizatorul va primi comunicari comerciale din partea www.proalpin.ro doar in masura in care si-a exprimat acordul expres, selectand optiunea corespunzatoare. De asemenea, informarile prin newsletter sau alte terte sunt confidentiale, ProAlpin rezervandu-si dreptul de a selecta utilizatorii carora le va trimite un anumit tip de continut.

 

Expeditie, livrare, costuri de transport

Livrarea comenzilor se realizeaza prin intermediul firmei de curierat DPD in 1-7 zile lucratoare.

Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari sau egale cu 300 lei, altfel transportul are taxa de 20 lei. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la EXPEDIERE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. ALPIN BOX S.R.L. si firma de curierat cu care colaboreaza).

 

Comanda si plata

Prin finalizarea comenzii, clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte. ProAlpin nu este responsabil pentru eventuale daune survenite ca efect al completarii eronate a datelor din comanda (intarzieri de livrare a coletelor). In acest context, toate taxele de transport pentru retrimiterea comenzii vor fi suportate de client.

Odata finalizata comanda, utilizatorul si-a dat acordul sa fie contactat prin mijloacele puse la dispozitie (email, telefon) in vederea confirmarii comenzii.

ProAlpin isi rezerva dreptul de a refuza si anula o comanda, cu notifcarea prealabila a clientului, fara a fi trasa la raspundere, a i se pretinde daune, si fara a exista obligatii intre parti, in urmatoarele cazuri:

- in cazul in care plata online nu s-a confirmat

- in comanda nu sunt specificate datele corecte, ori sunt incomplete

- clientul a mai facut comenzi pe site-ul ProAlpin pe care le-a refuzat ulterior sau comenzile au fost returnate succesiv cu motive neintemeiate.

Plata se poate face:

- in numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin ordin de plata la banca; la momentul la care se inregistreaza comanda se alege aceasta metoda de plata, clientul primeste o factura electronica in baza careia achita contravaloarea comenzii prin ordin de plata dupa care confirma aceasta plata. Coletul pleaca catre client numai dupa ce plata a fost confirmata in sistem, respectiv banii au intrat in contul nostru bancar. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.
- online, prin card. Procesatorul nostru de plati este MobilPay - Netopia

 

Abonarea la newsletter si reducerea maxima aplicata

Reducerea / discountul acordat in urma aplicarii codului transmis prin email pentru abonarea la newsletter nu poate sa depaseasca 250 lei indiferent de valoarea comenzii.

 

Garantie

Garantia se acorda diferentiat, in functie de gama de produse si de brand. Garantia intra in vigoare de la data de la care s-a achizitionat produsul si este valabila numai impreuna cu bonul si/sau factura emisa pentru achizitie.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta..

Clientii www.proalpin.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

S.C. ALPIN BOX S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

S.C. ALPIN BOX S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. In cazul platilor online cu card, contravaloarea se returneaza pe cardul cu care a fost facuta plata initial la achizitie. In cazul comenzilor cu plata ramburs, contravaloarea comenzii se returneaza in contul IBAN mentionat pe forularul de retur.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit prin curier la adresa: str. Tudor Vladimirescu, nr. 50, Cristian, Brasov, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre client, urmand ca S.C. ALPIN BOX S.R.L. sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului. Trimiterea produselor defecte se face dupa ce s-a anuntat serviciul de ralatii clienti al ProAlpin si numai dupa ce se comunica care este defectul constatat.

Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia de catre client a produselor se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care pachetul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

SC. ALPIN BOX S.R.L. este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost utilizate sau depozitate in mod necorespuzator, folosite in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate si vandute.

 

Eliberarea de raspundere

S.C. ALPIN BOX S.R.L. nu este raspunzatoare pentru potentialele daune care pot interveni din surse externe, dar necesare intretinerii site-ului online cum sunt serverele pe care este gazduit, si nici nu garanteaza ca emailurile trimise nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter daunator, ca nu contine omisiuni, intreruperi sau intarzieri de operare si transmitere a datelor catre utilizatori. Utilizatorii ProAlpin acceseaza site-ul pe raspunderea lor, S.C. ALPIN BOX S.R.L. nefiind responsabil pentru eventuale daune directe sau indirecte cauzate prin accesarea si navigarea pe site-ul www.proalpin.ro.

Descrierile produselor pe site sunt conforme cu cele ale producatorilor, respectiv furnizorilor, iar ProAlpin nu este responsabil pentru eventuale diferente fata de produsul fizic.

Articolele si parerile exprimate in cuprinsul materialelor publicate pe site, respective pe blogul ProAlpin sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a www.proalpin.ro.

ProAlpin isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi eronate.

 

Politica de retur


Pentru orice conflict aparut intre SC. ALPIN BOX S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul SC. ALPIN BOX S.R.L.


Returul produselor se realizeaza tinand cont de urmatoarele:

-          Contravaloarea transportului produselor catre firma SC. ALPIN BOX S.R.L. va fi suportata de client;

-          Produsele trebuie sa fie in starea in care au fost primite, sa nu fie folosite sau uzate. Se pot returna doar in ambalajul original fara ca acesta sa fie deteriorat (scotch lipit direct pe cutie ori cu urme de lovituri)

-          Orice semn de uzura existent pe ambalaj, respectiv pe produse, atrage anularea dreptului de returnare. Produsul este considerat folosit atunci cand produsul sau ambalajul prezinta urme de uzura (modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi etc.)

-          Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri etc.

Pentru mai multe informatii contactati serviciul de relatii clienti ProAlpin prin email (contact@proalpin.ro) sau telefonic la nr. 0729 138 955.

Exceptie de la returnare o fac produsele achizitionate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul ProAlpin) si produsele folosite.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca ProAlpin nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

NOTA de Informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal


S.C. ALPIN BOX S.R.L. este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub Număr infochiosk: 532725666759

Comenzile realizate pe site-ul proalpin.ro se vor putea procesa si livra numai cu acordul dvs. pentru ca SC ALPIN BOX S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice S.C. ALPIN BOX S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

In calitate de client, sunteti obligati sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt serviciu de markeitng.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

 

Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta Politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de ProAlpin.ro.

 

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile vor fi intelese ca date IT, incluzand fara limitare fisiere text, stocate pe terminalul utilizatorului in scopul utilizarii paginii web. Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile contin de regula numele paginii web de provenienta, data stocarii pe terminal si un numar unic.

 

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Cookie-urile sunt folosite in scopul adaptarii continutului paginilor web la preferintele utilizatorului si la optimizarea utlilizarea paginilor web. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

 

Contin Cookie-urile date personale?

Nu. Cookie-urile folosite de ProAlpin.ro nu stocheaza date cu caracter personal.

 

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.*Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.